OTORO SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY ARNHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 635 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Otoro Sushi Take Away & Delivery Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2023 om 7:31 Eten was prima maar niet bijzonder. Weinig keuze in boxen.
24 nov 2023 om 21:34 Altijd weer een feestje! Super lekkere sushi en krokante garnalen
24 nov 2023 om 21:22 Beetje laat, wel erg lekker!
22 nov 2023 om 6:29 Heerlijke pokebowls en ruim voldoende! Gaan we zeker nog een keer bestellen.
21 nov 2023 om 18:54 Had better sushi, but the delivery was very fast
19 nov 2023 om 20:44 Lekker!
14 nov 2023 om 18:09 De sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Ook de pokebowl die bestelt was voldeed aan onze verwachtingen. Zal vaker hier bestellen!
11 nov 2023 om 10:43 Het eten is heerlijk. Ik vind dat de kwaliteit van sushi in het algemeen erg kan wisselen. Ik ben blij dat ik een plek heb gevonden waar ik weet dat het top is. Toen het eten iets later kwam werd ik netjes gebeld. Goede service.
11 nov 2023 om 0:00 Sushi was heerlijk zoals altijd! Vriendelijke bezorger verontschuldigde zich voor de lange bezorgtijd en bood me een compensatie aan. Echt top service en lekker eten!
9 nov 2023 om 9:16 Er zat geen mango in de vegetarische Poke Bowl, bezorging iets later dan afgesproken, maar scheelde maar 15
5 nov 2023 om 21:24 Prima prijs/kwaliteit sushi, vriendelijke bezorger n voor een zondagavond netjes op tijd geleverd
4 nov 2023 om 20:01 Sushi was lekker. Ze waren wat laat maar belden netjes dat ze er aan kwamen.