OTORO SUSHI TAKE AWAY & DELIVERY ARNHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Otoro Sushi Take Away & Delivery Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2023 om 19:44 Netjes gebeld dat de bestelling iets later kwam op een drukke avond.
25 mrt 2023 om 20:37 Bezorging gaf 15 min later aan, maar waren toch stipt op tijd. Eten was goed. We vonden het prijziger dan anderen, maar was het waard. Goede sushi, stevige grote rollen en hapjes die goed krokant aankwamen.
21 mrt 2023 om 20:48 Altijd op tijd altijd lekker!!
19 mrt 2023 om 22:37 Poke bowl was duidelijk niet vers, saus was ook niet lekker. Zelfs m’n kat lustte de tonijn niet, dat zegt genoeg
19 mrt 2023 om 20:28 HEERLIJK. (Vers) waar voor je geld. Bezorging precies op het moment dat ik gevraagd heb, uitzondering tussen de Sushi bezorgers.
19 mrt 2023 om 20:14 Weer heerlijle pokebowl en bijgerechten gegeten!
18 mrt 2023 om 20:34 Lekker maar voor het geld vind ik het was weinig.
18 mrt 2023 om 19:28 Kost wat maar dan heb je ook wat! Zou het fijn vinden als de ebi ook per 3 te koop zouden zijn, 6 is net veel voor 1 persoon.
18 mrt 2023 om 19:26 Het was in een woord ,HEERLIJK
13 mrt 2023 om 21:38 Bestel hier regelmatig eten , altijd super snel en lekker vers. Mijn complimenten voor deze zaak , prijs is aan de hogere kant maar dat mag met deze kwaliteit.
10 mrt 2023 om 22:52 Heerlijke pokebowls gegeten!
10 mrt 2023 om 20:45 Er werd netjes gebeld dat het eten later kwam. Alles zat erin en was goed bereid.